Μέτοχος και σε δεύτερο νυχτερινό κέντρο ο Γιάννης Αλεξόπουλος

Μέτοχος και σε δεύτερο νυχτερινό κέντρο ο Γιάννης Αλεξόπουλος

Κρατήστε το. Ιστορία αληθινή. Επιχειρηματική. Δεν έχει πολύ καιρό που συνέβη. Ο δαιμόνιος, αεικίνητος και πάντα “απρόσωπος” στις δουλειές του, συνέταιρος του Παναγιώτη Βασιλειάδη στο Romeo της Πάτρας, “εισχώρησε” (και) σε δεύτερο νυχτερινό κέντρο.

Για την ακρίβεια, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει τo Tsipasblog.gr, o Γιάννης Αλεξόπουλος, από τον Οκτώβρη, όχι μόνο μετέχει επιχειρηματικά, αλλά είναι και αυτός που διαχειρίζεται τη λειτουργία του “Γραμμές Live” (βρίσκεται επί της Κωνσταντινουπόλεως 111, στον Κεραμεικό.) Προφανώς και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν πήγε και τόσο καλά πέρυσι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα, επί των ημερών του επιτεύχθηκε η πρώτη μεγάλη συμφωνία. Έδωσε τα χέρια με τον εξαιρετικά επιτυχημένο Έλληνα συνθέτη, πιανίστα και επίσημα πρεσβευτή της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τον Στέφανο Κορκολή και αρχίζει στις 14 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι, ο αυτοδημιούργητος Γιάννης Αλεξόπουλος, έχει συνδέσει το όνομα και το επιχειρηματικό του προφίλ, κυρίως με τις φωτογραφίες. Ξεκίνησε τον ανηφορικό δρόμο με μικρά βήματα, βγάζοντας αρχικά ο ίδιος φωτογραφίες. Σήμερα, θεωρείται ως ο σημαντικότερος και ο πιο σοβαρός χοντροπαίκτης στη πώληση φωτογραφιών, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Τι καράβια, τι σπίτια, τι μετοχές τι, ποδοσφαιριστές, τι φωτογραφίες, τι νυχτερινά κέντρα. Ίδιο έργο είναι ό,τι αγοράζεται και πουλιέται. Η αγορά νυχτερινού κέντρου είναι κίνηση επιχειρηματική. Πληρώνεις για να αποκτήσεις κάτι, που πιθανότατα μετά από έξι μήνες να το παραχωρήσεις σε άλλον ή να τον μεταπουλήσεις σε καλή τιμή. Τζόγος. Αρκεί να ξέρει ο επιχειρηματίας τι αγοράζει.

Διαβάστε ακόμα: Μανώλης Μούτσος και Γιάννης Μαλούχος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.