«Να γλυτώσουμε από τον κορονοϊό, αλλά να μην πεθάνουμε από το άγχος» -Ηχητικό από το Tsipas Radio

Γιώργος Δασκουλίδης

Στην αποκάλυψη ότι καθημερινά τον παίρνουν τόσοι και τόσοι τηλέφωνο, προκειμένου να του ζητήσουν δανεικά, γιατί έχουν ξεμείνει από δουλειά και λεφτά, προχώρησε ο Γιώργος Δασκουλίδης, μιλώντας Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα. Με αφορμή τα αναφερόμενα του, ο γνωστός τραγουδιστής, είπε πως ναι, να γλυτώσουμε από τον κορονοϊό, αλλά να μην πεθάνουμε από το άγχος και την έλλειψη των βασικών προϊόντων, που χρειάζεται μια οικογένεια για να ζήσει.

Παράλληλα, θεωρεί λανθασμένη στρατηγική της κυβέρνησης, που το καλοκαίρι άνοιξε τα σύνορα. Να δεχτεί πως είναι θεμιτό που κατάφυγε -και θα καταφύγει πάλι- στο lockdown, αλλά με κάποια αντίμετρα, όπως λέει χαρακτηριστικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε ότι φορά τα μπουζούκια, ανέφερε πως θα μπορούσαν να δουλέψουν, φυσικά με τις συνθήκες και με τα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση. Στην περίπτωση, που, όμως, μια καφετέρια δούλευε μόνο ως καφετέρια, και όχι σαν 10 μαγαζιά ταυτόχρονα. Μπαρ, καφετέρια, εστιατόριο και το βράδυ μπουζούκια.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο έμπειρος Γιώργος Δασκουλίδης εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση έπρεπε από την αρχή να θωρακίσει τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους με προβλήματα. Και να αφήσει τους υγιής να είναι ενεργοί. Πράγματα, το οποίο δεν έκανε, σύμφωνα πάντα με την άποψη του.

Κλείνοντας τα όσα ενδιαφέροντα είπε στο νέο μεγάλο ιντερνετκό ραδιόφωνο, δηλώνει απόλυτα αντίθετος με το μέτρο της τηλεργασίας, που, μάλλον, θα ανακοινωθεί σήμερα. Στο διάγγελμα του πρωθυπουργού, για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης : «Eίμαι τελείως ενάντια στους…Τσιόδρες» – Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.