Με Μενιδιάτη σίγουρος ο Σπυρίδωνας για την πρωτιά

Με Μενιδιάτη σίγουρος ο Σπυρίδωνας για την πρωτιά

Δεν θα είναι εύκολο το deal ανάμεσα στο ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Νίκο Σπυρίδωνα και τον Χρήστο Μενιδιάτη, ένα από τα βαριά πυροβολικά της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Κατ’αρχήν, οι συζητήσεις δεν ξέρω αν έχουν ξεκινήσει, αλλά εφόσον και όταν ξεκινήσουν, τίποτα δεν θα τελειώσει στο άψε σβήσε. Γιατί;

Λόγω αξίας αλλά και λόγω χαρακτήρα ο τραγουδιστής δεν γίνεται να συμμετέχει σε σχήμα, για το χειμώνα που έρχεται, χωρίς να είναι σίγουρος για αυτόν που θα συνεργαστεί. Στην προκειμένη περίπτωση, από τώρα ξέρει πως αν τα βρει με τον επιχειρηματία του Εμπατή, θα συμμαχήσει με τον τεράστιο Θέμη Αδαμαντίδη. Από την άλλη, ο Σπυρίδωνας δεν είναι επιχειρηματίας τραλαλά και μαριονέτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Δύσκολος” ο Σπυρίδωνας, πιο “δύσκολος” ο Μενιδιάτης που θα προτιμούσε να νταραβεριστεί με επιχειρηματία τρία πουλάκια κάθονται (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε)

Αυτονόητο ότι ο Σπυρίδωνας, δεδομένου ότι τα ξαναβρήκε με τον Αδαμαντίδη, πάει για την πρωτιά. Με ή χωρίς τον Μενιδιάτη. Αν, η πορεία θα δείξει, κλειδώσει και η δουλειά με τον Μενιδιάτη, μ ’έναν τραγουδιστή με τον οποίον ο επιχειρηματίας θα βάλει μπόλικο νερό στο κρασί του, τότε αισθάνεται σίγουρος για το…πρωτάθλημα. Της αθηναϊκής νύχτας το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.