Στο μέλλον έτσι θα στήνονται όλα τα πανηγύρια!

Μιλάμε σοβαρά. Υπόγεια και υποσυνείδητα, όταν η κουβέντα πηγαίνει για δημοτικό τραγούδι, έρχεται στο κοσμάκη ένα όνομα. Αυτό του Γιώργου Βελισσάρης. Δεν θα πάει σε άλλη επιλογή. Εκτός κι αν υποχρεωθεί να αποφασίσει κόντρα στο προσωπικό του γούστο. Ναι, ο λεβέντης πράγματι, κατάφερε στην ταυτότητα του, να γράφει ο νούμερο ένα στην κατηγορία του! Δεν το λες και λίγο.

Επίσης είναι εκείνος που θα τον δεις και εδώ, και εκεί, παντού, και σε αυτό το καλοκαίρι. Χαμό κάνει. Το πανηγύρι της Οβρυάς, για την επόμενη Κυριακή 6 Αυγούστου, ανήμερα της γιορτής της Μεταμόρφωσης Σωτήρος, είναι άλλο κόλπο όμως. Είναι το μεγάλο κόλπο. Έχει διαφορά από όλα τα άλλα. Ο Βελισσάρης σαφώς και θα παρουσιαστεί αναλόγως.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι το πανηγύρι που δεν παρλάρει τα ίδια. Άρα, δεν είναι συνηθισμένο. Το πιο μοντέρνο, προχωρημένο είναι. Που θέλει και αυτούς που δεν πάνε σε τέτοια έργα. Και επειδή ξέρει πως ότι έχει ανεβάσει πολύ τις προσδοκίες, κρατήθηκε για τα υπόλοιπα ονόματα :

Χαρά Βέρρα, Σάσα Μπάστα, Έλενα Γεωργαντά, Μαρίνα Λαζαράκη και Σταύρος Ιωαννίδης (κλαρίνιο)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.