Μείναμε από celebrity- Παρακαλάνε τον instagrammer Κοψιάλη

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Δημόσιος κίνδυνος. Ο κόσμος απειλείται να μείνει χωρίς celebrity. Το πρόβλημα είναι -φυσικά- και ελληνικό, που πλέον ανησυχεί όλους όσους κινόντουσαν μπροστά από τα φώτα. Είναι κι αυτή μια ακόμα “παράπλευρη απώλεια” που προκαλεί το θηρίο του… μικρόβιου κορονοϊός.

Το πως θα επιβιώσουν από τον κορονοϊό δεν το ξέρουν ακόμα. Το μόνο που ξέρουν είναι να κρατιούνται μακριά του. Από την άλλη, για να δώσουν το στίγμα τους, ότι παραμένουν στις θέσεις τους, ένα είναι το “φάρμακο”, που κάνει καλύτερη δουλειά και από το εμβόλιο. Το instagram. Προσωπικά, είμαι εναντίον του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτονόητο, ότι με την κατάσταση σήμερα, όπου άπαντες έχουν μαντρωθεί στο σπίτι τους, το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει αυξημένη ζήτηση. Και ποιος είναι η μεγαλύτερη και η ισχυρότερη φίρμα σε αυτό; Μήπως κάποιος τραγουδιστής; Μήπως κάποιος ηθοποιός; Μήπως κάποιος δημοσιογράφος ή δημοσιοσχετίστας τύπος ;

Κανείς από αυτούς. Η πρώτη φίρμα στο instagram είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ένας πρώην άγνωστος νεαρός, που εντελώς για την πλάκα του, ξεκίνησε να ανεβάζει αστεία βίντεο και..πλέον είναι ο μεγάλος παίκτης. Ο χοντροπαίκτης στο διαδικτυακό κοινό. Τα πολύ χοντρά νούμερα από ακόλουθους παίζονται με τα δικά του live. Όχι των άλλων, των κανονικών celebrity. Οι οποίοι είδαν τη ζημιά που έπαθαν και τον έχουν από κοντά, με σκοπό να ωφεληθούν. Ειδικά οι τραγουδιστές κρα κάνουν για να τους βάλει στο live του.

Τέλος πάντων, αλλάζουν τα πάντα μ’ αυτό το κόλπο του κορονοϊού. Τα πάνω κάτω έρχονται…

Διαβάστε επίσης : Γιατί οι celebrity κάνουν InstaLive;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.