Μέγας, λύγισε τον πιο Μεγάλο

Ο Μέγας Έλληνας, ο ισχυρότερος δικός μας σήμερα στον πλανήτη, σε επίπεδο τένις και είναι μόλις 22 ετών. Πολλές φορές, μας έχει κάνει να παραμιλάμε, αλλά το τελευταίο του δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Γιατί έριξε στο… καναβάτσο τον αυτοκράτορα, τον πλανητάρχη του αθλήματος, τον ρέκορντμαν και κορυφαίο συλλέκτη σε τρόπαια και κύπελα. Δηλαδή τον Ισπανό Ράφαελ Ναδάλ, αλλά το πιο σπουδαίο του έργου είναι πως τον λύγισε με ανατροπή. Από 0-2, σε 3-2. Κι ο πατέρας του γούρλωσε τα μάτια του από χαρά και υπερηφάνεια, γιατί μπορεί να έχει καταφέρει ήδη πολλά ο γιός τους, αλλά ποτέ στον λογαριασμό του δεν είχε συμπεριλάβει τον Μέγα Ναδάλ.. Λόγια επαινετικά από ολόκληρο τον πλανήτη του project τένις για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Έλληνα. Εκεί θα κολλήσουμε; Να, εκεί, γιατί ο άθλος του, έρχεται σε μια εποχή που ο τόπος μας έχει ανάγκη από φωτεινά παραδείγματα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Πλέον ο «Tsitsifast» προκρίθηκε στα ημιτελικά του γκραν σλαμ της Αυστραλίας. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (19/2) τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, διεκδικώντας να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό ενός γκραν σλαμ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.