Η μεγαλύτερη αγάπη του Τσακουμάκου

Στον Γιάννη Τσακουμάκο, και να ξέρουμε τι λέμε, στα πολύ πρώτα επιχειρηματικά, νυχτερινά μεγέθη στην Ελλάδα. Το έργο με τον Μαζωνάκη, στο Κέντρο Αθηνών, ξεκίνησε αρκετά καλά. Όπως πέρυσι, και φέτος, δείχνει πως θα είναι στους οδηγητές της κούρσας. Παρά την αναποδιά, την μεγάλη αναποδιά, με την αποχώρηση Σχοινά. Να ξεκινήσει ετοιμάζεται και το άλλο έργο, με τον Σαμπάνη στο Βοτανικό. Αυτό κι αν ήταν πολύ δύσκολο έργο.

Στη κουβέντα, θα συμπεριλάβουμε, εννοείται, δεν θα την μπερδέψουμε καθόλου, και το παλιό κινηματογράφο Embassy στην Πατριάρχου Ιωακείμ, Κολωνάκι μεριά. Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης του, για να εξελιχθεί σε Κλαμπ και Εστιατόριο Α Εθνικής. Κάτι σαν “Parfait Athens”. Στην εμβληματική οδό Τζαφέρη 11, στην καρδιά της Αθήνας, εκεί που στεγάζονταν τα θρυλικά μαγαζιά «Villa Mercedes» και το «Αριστερά – Δεξιά». Άνοιξε πριν λίγες μέρες και είναι δικό του και αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα, δηλαδή, έχουν βρει την άκρη τους, έχουν μπει σε τάξη, δεν χρειάζεται να ψάξει αυτός κι εκείνος, πονηρός είναι αυτός, καλόβουλος, δεν θα βρει τίποτα. Το πράμα δεν ξέφυγε. Αλλά και να στράβωνε κάτι, έτσι είναι η ζωή και έτσι θα είναι για πάντα. Δεν το κρατάς κρυφό. Δηλαδή. Καραβιές μαγαζιών και τραγουδιστών έρχονται, καραβιές φεύγουν. Άλλοι έρχονται για να μείνουν περισσότερο, άλλοι να φύγουν πριν φορέσουν φανέλα, άλλοι να δοθούν δανεικοί. Άλλοι να φύγουν με τις κλοτσιές, ενώ άλλοι θέλουν πρόωρα να σπάσουν το συμβόλαιο τους.

Όλα στο πρόγραμμα, που λέμε. Αυτό που δεν είναι στο πρόγραμμα, είναι μοναδικό, ανεπανάληπτο, με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί για τον Γιάννη Τσακουμάκο, είναι η κόρη του. Η αγάπη για την διάδοχο του, την συνέχεια του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.