Μεγαλώνει

Γρηγόρης Τουφεκλής

Πρωτομπήκε στη δουλειά από το «Posidonio», τα πρώτα μαθήματα τα διδάχθηκε εκεί. Μιλάμε για το μεγάλο σχολείο. Όλοι οι νυχτόβιοι έχουν όνειρο να αποφοιτήσουν από μια τέτοια σχολή. Για αρκετά χρόνια παρέμεινε. Και όταν ένιωσε πως μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια, στα δικά του πόδια, έκανε την κίνηση. Ήθελε, λογικό, να μεγαλώσει το μπόι του, γι’ αυτό πήγε και άνοιξε το πρώτο του μαγαζί στην Καυταντζόγλου. Το δεύτερο το άνοιξε στην Λιοσίων, Athens Stage λέγεται και η σεζόν που κάνει χαρακτηρίζεται απίστευτη. Μπροστά στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της νύχτας συνολικά, αυτό είναι σκέτο απόλαυση, συμπλήρωσε 6 μήνες. Μην το ξεχνάμε. Μην το περάσουμε στο ντούκου, πραγματικά θέλει μαεστρία και μεράκι, να το καταφέρεις. Εδώ τα μεγάλα ονόματα και είναι εκτός παιχνιδιού, γκρεμίστηκαν αρκετά γννωστά κάστρα, είναι οι νέες εποχές και δεν μοιάζουν με τις παλιές.

Έτσι που λες με τον Γρηγόρη Τουφεκλή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "27/1 27/10PENING OPENING ATHENS STAGE Στάθης ΞΕΝΟΣ Μάριος ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Λιοσίων 325, Αθήνα τηλ. .τηλ. 210 8313006"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.