Μεγάλο παιχνίδι κάνει το Posidonio

To Posidonio Music Hall μπαίνει στην τρίτη βδομάδα, που ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης, απογειώνουν τα βράδια μας τα αξημέρωτα. Και έχει ήδη βγει το συμπέρασμα, έχει μαθευτεί στην αγορά, πως κάνουν μεγάλο χαμό. Πως εξελίσσονται σε αγαπημένη συνήθεια ενός μεγάλου τμήματος του νυχτερινού πληθυσμού, για αυτό το καλοκαίρι.. Πως πρέπει να τρέξεις να προλάβεις, για τραπέζι, αν δεν το κάνεις μέχρι την Τρίτη, το αργότερο…Θα βρεις; Με τίποτα. Μιλάμε για γεγονός πραγματικό, όχι για στημένο επικοινωνιακό παιχνίδι, από πλευράς ιθυνόντων του Posidonio. Με αυτά που δείχνουν στο instagram.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "moutsos_manousos s_manousos 13 ώ. OPENING ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 MAIOY POSIDONIO MUSICHALL MUSIC HALL ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ SOLD OUT S Donjulio SOLD OUT 210 2108941033THAEOONOKPATHEON 89 033 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "gigou88 5 5ώ. POSIDONIO MUSICHALL MUSIC HALL ΟΟΙΩΡΗΣ PEPPII> KAOE ΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΕΗΡΑΣΚΕΥΗ&ΣΑΒΒΑTΟ & ΣΑΒΒΑΤΟ Don] DonJulio ulio sOlp λάμψη 2108941033 210894103 89 210 ΗΛΕΦΟΝΟΚΡΑΤΗΣΕΩΝ MEGA TOBHMA ΤΟ BHMA TANEA in"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.