Η μεγάλη νίκη του Κασσελάκη

Περισσότερο συμπαθής μου είναι ο Τάυλερ, παρά ο Κασσελάκης. Αν ήταν υποψήφιος ο σύζυγος του Στέφανου πιθανόν να τον ψήφιζα. Τον Τάυλερ, όχι τον Κασσελάκη, ο οποίος αν μιλάμε σοβαρά΄έσχισε στις εκλογές. Χωρίς πλάκα ο Κασσελάκης είναι ο μέγας νικητής στις ευρωεκλογές. 

Ξέχνα τον Σύριζα. Ποιος Σύριζα; Οι κανονικοί συριζαίοι έφυγαν, και πολύ καλά έκαναν. Τι, δηλαδή, οι Τσακαλώτοι, Αχτσιόγλου και σία να μείνουν στο κόμμα του Κασσελάκη; Και με τον Τσίπρα μπροστά ο Σύριζα ήταν σίγουρο πως θα συνέχιζε την κατηφόρα. Κι έρχεται ο Κασσελάκης, και δεν μιλάει πια σαν αριστερό κόμμα. Ούτε αναφέρει τις απαγορευμένες λέξεις αριστερά, αριστερός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερο κόμμα ο Κασσελάκης. Ο Κασσελάκης, όχι ο Σύριζα. Προσωπικό κόμμα ο Κασσελάκης, Να ξέρουμε τι λέμε. Κασσελάλκη ψήφισε ο άλλος, όχι το κόμμα. Ένας ανύπαρκτος πολιτικά, εκτός χάρτη, σε λίγους μόνο μήνες βγήκε δεύτερος στην κούρσα. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.