Η μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας

Νίκος Οικονομόπουλος. Φωνή τεράστια, κρατάει ακόμα σε πείσμα της επίθεσης που δέχεται τα τελευταία χρόνια το λαϊκό τραγούδι.

Νίκος Οικονομόπουλος. Ουδεμία σχέση με το απλά καλός. Άλλο αυτός που τον έχουμε συνηθίσει, που δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαιτερότητα ή πρωτοτυπία, που δεν κάνει την διαφορά. Άλλο ο Οικονομόπουλος, είναι κάτι πολύ πιο ακριβό, πλησιάζει το τέλειο, το θείο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η νυχτερνή Θεσσαλονίκη προσκύνησε τον Οικονομόπουλο. Γονατίσε μπροστά του. Όπως και την “Πύλη Αξιού”. Όταν πέρασε υπό τον ολικό έλεγχο του Κώστα Μπερτάκη. Κι ο Θοδωρής Ποζίδης στο επιχειρηματικό σχήμα. Και τι λέτε να έγινε παιδιά ; Το κυρίαρχο στοιχείο που διακρίνει κανείς στη σημερινή Πύλη, σε κάθε έκφρασή της, είναι η παρουσία αισθητικής. Κυριαρχεί η ψυχολογία, το αίσθημα, η φιλοσοφία του ..νικητή!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ακόμη 𝟓 εμφανίσεις στην “Πύλη Αξιού”
💥 𝟐𝟕 & 𝟐𝟖/𝟏𝟎
💥 𝟑 & 𝟒/𝟏𝟏
💥 𝐂𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 𝐒𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲 𝟓/𝟏𝟏
“Πύλη Αξιού”
📍Γεωργίου Ανδρέου & Ερμιόνης – Θεσσαλονίκη
📞 Rsv: +302310553158 & +302310553198

Και τι θα ακολουθήσει για τον Οικονομόπουλο μετά από αυτή την φανταστική δουλειά; Fantasia. Ανακαινισμένο και πάλι Fantasia.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.