Η δικαίωση του Γιαννακόπουλου

Η ομάδα, η μεγάλη ομάδα, αποκαθήλωσε την υπερδύναμη Ρεάλ και επέστρεψε στο θρόνο του. Έραψε το 7ο αστέρι. Και ο θεσσαλονικιός τουριστικός -και και όχι μόνο-επιχειρηματίας Βελισσάριος Χωρινός, έβγαλε το καπέλο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το απίστευτο κατόρθωμα του. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτός, να βάλει τα λεφτά του, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει. Η Μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχει Μεγάλο πρόεδρο. Είναι πολύ απαραίτητο, δεν φτάνουν μόνο οι οπαδοί.

Μεγάλη αλήθεια, είπε ο Βελισσάριος, την είπε πριν από τον μεγάλο τελικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν τένις, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "velissarios_chorinos 13 ώ. Sen Secu Ο,τικ τι K αν γίνει σήμερα, διέλυσες το τι αφήνημα για το πως φτιάχνονταιι οι ομάδες.. από προτελευταία πέρσι -φιναλίστ φέτος! Σ'ένα καλοκαίρι μέσα το πέτυχες! Σήμερα η ημέρα ειναι δικιά σου! Να τον κράζουμε για τους σωστούς λόγους, αν υπάρχουν αυτοί @dpg7000"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.