MEGA-Παρασκήνιο : Μετά τον Ρέμο, την Βίσση και τον Νταλάρα, έρχεται η…

Ο ιδιοκτήτη του Μεγάλου Καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης

Θα συνεχιστεί το concept με τις μουσικές βραδιές στο Mega-βλέπετε ο Μπούτος θέλει και σύγχρονη “βιβλιοθήκη”-καθώς μπορεί να μην έχει απήχηση στην τηλεθέαση, αλλά κάνει μεγάλο γκελ στα social media. Και είναι και φτηνό παραγωγικά. Και φυσικά οι καλλιτέχνες βλέπουν τη δουλειά τους να διαφημίζεται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία γι’ αυτούς, αφού κατά πάσα πιθανότητα το φετινό καλοκαίρι δεν θα έχει πολιτιστικά δρώμενα.

Πολύς ντόρος έγινε για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Αθήνα και τη στάση που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται βέβαια για μια διαχρονική καλλιτέχνιδα με σταθερή απήχηση στο κοινό.  Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, λοιπόν, θέλουν στο Mega για το τέταρτο μουσικό αφιέρωμα που θα ακολουθήσει αυτά του Αντώνη Ρέμου, της Άννας Βίσση και του Γιώργου Νταλάρα. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμη βέβαια δεν έχει κλειστεί το τηλεοπτικό μουσικό event, αλλά απ’ ότι μαθαίνω οι συζητήσεις Mega – Πρωτοψάλτη είναι σε πολύ καλό δρόμο.

-nasoosblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.