Η ματσάρα με τα δύο πρόσωπα! Ο Χρήστος Σούλας μπήκε πιο δυνατά, στο τέλος μίλησε η «ψυχή» του Αγακράυ – Αυτούς ευχαρίστησε

Πρόκειται για αληθινά μεγάλη μάχη, στο ρινγκ του ‘Scorpion – Prive Boxing’. Και δεν αφορά μονάχα τον 40χρονο νικήτη Νίκο Αγκαράυ. Αφορά στους πάντες και τα πάντα. Αφορά στον αντίπαλο, τον Χρήστο Σούλα, φάνηκε η εμπειρία του, διότι ξεκίνησε καλύτερα. Αφορά στον μεγάλο χορηγό του Αγκαράυ, ναι ήταν και πάλι ο πατρινός επιχειρηματίας Σπύρος Δήμου.

Με αυτά τα λόγια τον ευχαρίστησε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον μεγάλο επιχειρηματία που είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, είναι μεγάλη ψυχάρα”..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Σπύρος Δήμου, Νικος Αγκαράυ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο ΔΑΚ της Νίκαιας, παιχνίδι Αγκαράυ – Σούλα. Η μάχη των δύο ήταν τρομερή για δύο γύρους, με πολύ βαριά χτυπήματα να εκτοξεύονται εκατέρωθεν, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό των αγώνων. Ο Σούλας για ενάμιση γύρο στην αρχή, είχε πάρει τον έλεγχο, δίνοντας δυναμικά χτυπήματα στον Αγκαράυ, αρκετά από τα οποία έβρισκαν τον στόχο. Όμως άλλαξε το σκηνικό στο δεύτερο γύρο, με τον πυγμάχο από την Πάτρα, να βρίσκει τον καλό του εαυτό, όπως τον έχουμε συνηθίσει. Ο Αγκαράυ ξεκίνησε τα σφυροκοπήματα, και δεν τα σταμάτησε, μέχρι που οδήγησε τον αντίπαλο του στο τεχνικό νοκ άουτ.

Πλάνο από το πρώτο γύρο :

Τι έγραψε ο Αγκαράυ μετα το τέλος αυτής της τρομερής αναμέτρησης ; “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντίπαλο μου για το θέαμα που δώσαμε στον κόσμο .
Μπορεί το παιχνίδι να το πήρα εγώ ,αλλά ο Χρήστος ο Σούλας είναι μεγάλη ψυχάρα .
Έχει τον σεβασμό μου”…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ο Αγκαράυ δεν ξέχασε ούτε και τον δάσκαλο του, Σωτήρη Μαράτο. Από τις μορφές της πατρινής πυγμαχίας. Μπαίνει στο κάδρο με τους κορυφαίους πανελλαδικά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.