Μαθαίνουμε για ακόμα ψηλότερα

Η κουβέντα είναι για το Vegas Live Stage! Για το νυχτερινό κέντρο, που είχε Αδαμαντίδη-Καψάλη-Στανίση φέτος. Που πολλές φορές το τιμήσατε. Και το προηγούμενο Σάββατο, έριξε την αυλαία. Που το αφεντικό του, Μάνος Χελιδονόπουλος, αμέσως έγραψε στα social media, και το αναπαράγουμε αυτούσια :

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "VEGAS LIVE STAGE ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Π. ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1- 1 ΤΑΥΡΟΣ 212 214 5050 ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΑΨΑΛΗΣ"

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… μετά από 6 μήνες συνεργασίας στο VEGAS LIVE STAGE μαζί με τον Γιάννη Καψάλη!
Σε ευχαριστώ για όλα φίλε…!!!»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μάνος Χελιδονόπουλος & Γιάννης Καψάλης

Χωρίς υπερβολή, το VEGAS, από τότε που εμφανίστηκε, δεν έδωσε αφορμή και δεν ακούστηκε το παραμικρό. Άντε να βρεις πολλά τέτοια μαγαζιά, στη σημερινή νυχτερινή επικαιρότητα. Εδώ και κάποια από τα λουσάτα και πολύ χάι…περνάνε δυσκολίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Η μεγάλη, η μαύρη αλήθεια. Γι’ αυτό ο κόσμος είναι στο περίμενε. Στην απόλυτη… αναμονή, στο καθεστώς να θέλει μάθει, για το ταξίδι. Αν θα συνεχιστεί και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Έχουμε κάνει ρεπορτάζ. Η έντονη διάθεση φαίνεται πως υπάρχει. Αλλά σε ένα άλλο χώρο, που από ανθρώπους που θωρούνται ειδικοί και όχι άσχετοι χασάπηδες, αξιολογείται τεκμηριωμένα στα “πολύ πρώτα”. Αίσθηση μεγάλη θα κάνει, αν βέβαια κλείσει το deal και φτάσει η ώρα να μαθευτεί.

Και θα επανέλθουμε σίγουρα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.