Μας ευχαριστούν

Πέτρος Ίμβριος- Μαριάνα Παπαμακαρίου- Δημήτρης Μεσούλας

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου και ο Πέτρος Ίμβριος, κάθε Δευτέρα στο Aristotle, ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στο Πειραιά. Συνεχίζουν και σε αυτή τη σεζόν, την πολύ δύσκολη σεζόν, να αποτελούν must. Και γι’ αυτό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Αγαπητοί φίλοι μας,

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με μεγάλη χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την υποστήριξή σας και τη συμμετοχή σας στο υπέροχο live με τον Πέτρο Ιμβριο και τη Μαριάννα Παπαμακαρίου, το οποίο ακόμη μια φορά έφτασε σε sold out.

Είναι πραγματικά μοναδικό να βιώνουμε αυτές τις στιγμές μαζί εδώ και δύο χρόνια. Η συνεχής σας υποστήριξη μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τη μουσική.

Σας ευχαριστούμε θερμά για κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε μαζί σας και για την αγάπη και την ενέργεια που μας δίνετε κάθε φορά. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί σας.

Με εκτίμηση και αγάπη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.