Δεν μας δούλεψαν, είδαμε καλά

Δεν μας δούλεψαν, είδαμε καλά

Επιχείρηση είναι ο τραγουδιστής. Ανώνυμη εταιρεία. Μπίζνα κανονική. Με έξοδα και έσοδα.

Η κουβέντα με αφορμή ότι ξεκίνησε με ..λουλοδοπόλεμο ο Κωνσταντίνος Αργυρός τις εμφανίσεις του στο μοντέρνο και πλήρως ανακαινισμένο Fantasia. Δηλαδή, πραγματικά καλά κι όχι μόνο στα χαρτιά καλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Μπερτάκης είναι το αφεντικό του Argy. Αυτός, δηλαδή, που βάζει τα λεφτά. Αυτός που διευθύνει την πορεία του. Ένας επιχειρηματίας με μανδύα επαγγελματισμού, που η συνέπεια και η ποιότητα τον χαρακτηρίζουν, όλα αυτά τα χρόνια στις επιχειρήσεις του. Μέχρι στιγμής, τον δουλεύει με τους κανόνες της αγοράς. Για να πάρω, πρέπει να δώσω. Και χθες όσοι βρέθηκαν στα Νότια, κατάλαβαν ότι δικαίως όλο αυτό το διάστημα μας μιλούσαν για μια πρωτάκουστη και πρωτόγνωρη εμπειρία στο χώρο της νύχτας.

Άσε τι λένε οι ξεπερασμένοι. Οι ρομαντικοί της πλάκας ιστορία, οι δήθεν κουλτουριάρηδες και διανοούμενοι, που μιλάνε για εμπορευματοποίηση της μουσικής κι άλλα τέτοια κουφά. Εγώ λέω ότι μπίζνες σημαίνει υγεία. Και όσο πιο οργανωμένα παράγεται το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή. Τον μουσικόόφιλο, στην περίπτωση. Πήρε χοντρά λουλούδια ο Αργυρός στην πρεμιέρα του, γιατί όχι; Αποτελεί και εξουσία, δεν γίνεται διαφορετικά. Αναπόφευκτο ότι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μπερτ.

Σημασία έχει ότι είδαμε έναν τραγουδιστή στην πιο ώριμη φάση της καριέρα του. Δεν μας δούλεψαν. Η πρώτη μέρα του Αργυρού στο νέο Fantasia μας αποζημίωσε. Κι αυτό οφείλεται γιατί ο κόσμος, ευτυχώς, έχει κριτήριο και μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό ….

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, νύχτα και εσωτερικός χώρος

φωτογραφίες : newspistol.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.