Μαραθώνιος, ο αγώνας των μεγάλων

Έχεις τρέξει μαραθώνιο; Τρέχεις. Μόνο τρέχεις. Αν δεν το κάνεις, για οποιοδήποτε λόγο. Κάτι συντελέσθηκε στο στήθος, στην κοιλιά σου. Φταίει η εστία του σώματός σου, τα χέρια σου, τα πόδια σου, αυτό δεν είναι κορμί που έχεις, δεν είναι σε φόρμα τα εργαλεία του κορμιού. Γι’ αυτό περιορίσου σε μια λέξη. Τα όνειρα σου έχουν χαμηλό ταβάνι.

Και τι γίνεται αν έστω μια απόσταση 10, 20 χιλιομέτρων, την βγάλεις πέρα; Όταν τελειώσεις, όταν ολοκληρώσεις την απόσταση, πατάς ακόμα στη γη; Θα σε πάω σε άλο παράδειγμα. Aνέβεις ένα βουνό και καπάκι το κατέβεις; Τότε ναι, κάνεις! Είναι σίγουρο πως είσαι σε σωματική και πνευματική ετοιμότητα, έχεις αντοχές για να γίνεις μεγάλος παίκτης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην πω κάτι άλλο. Ένας είδος μαραθωνίου είναι και η ενασχόληση με την νύχτα. Με αυτά τα λόγια θα περιγράψω τον Δημήτρη (Τζίμη) Κούστα. Είναι ο πιο σημαντικός νυχτερινός παράγοντας στην Πετρούπολη, με έδρα το Mulos club. Και επειδή έχει αποδείξει πως έχει τς ικανότητες για να τρέξει ακόμη πιο δύκολο και μεγάλο μαραθώνιο, μην αποκλείσεις και με μποζούκια να τον δουμε στα επόμενα επεισόδια (έτσι λέμε)

Διαβαστε ακομα: Από τον Μούτσο στον Κούστα και ιστορία σοβαρή να περιμένεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.