Μανώλης Μούτσος και Γιάννης Μαλούχος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μανώλης Μούτσος και Γιάννης Μαλούχος ενώνουν τις δυνάμεις τους

Με αφορμή το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, που εν τέλει ηττήθηκε, το tsipasblog.gr έγραψε πως Κώστας Μπερτάκης, Μανώλης Μούτσος, Γιάννης Μαλούχος και Χρήστος Βαρδάλος, βρέθηκαν όλοι μαζί. Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, μέχρι το στάδιο “Ράικο Μίτιτς”, που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Σε ότι αφορά, πάντως, τους δύο από τους αναφερόμενους, τον Μούτσο και τον Μαλούχο, φαίνεται πως η σχέση τους, εκτός από φιλική, θα γίνει και επαγγελματική. Καθώς, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές μου, κάτι ετοιμάζουν στα Νότια Προάστια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Μανώλη Μούτσο (Akanthus, Opus, Nalu, Istoploιkos, Romeo κ.α ) που μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, κάνει πολύ σωστές επιλογές καριέρας, από τους εργαζόμενους του, χαρακτηρίζεται καλός εργοδότης και τύπος αρκετά αγαπητός στη παρέα. Αλλά και στον Γιάννη Μαλούχο, που –δικαιολογημένα– λέγεται για αυτόν πως ότι πιάνει γίνεται ..χρυσός ( Πιάτσα Καλαμάκι, Μπαρμπουνάκι, Campare και αλλά πολλά).

Είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το επόμενο διάστημα.

Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα λίαν συντόμως.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.