Μακάρι να γίνει αυτή η…Τιτανομαχία

Παναγιώτης Πανταζής και Γιάννης Στοφορίδης

Στην ελληνική μυθολογία, η τιτανομαχία ήταν ο πόλεμος μεταξύ των Τιτάνων (οι οποίοι μάχονταν από το βουνό Όθρυς) και των Ολύμπιων θεών. Είναι γνωστή και ως η Μάχη των Τιτάνων ή o Πόλεμος των Τιτάνων.

Με την ευκαιρία. Για στον άερα. θα πρόκειται, τίποτα λιγότερο, αν γίνει αυτός ο αγώνας στην πυγμαχία. Αυτός που θα τινάξει τη μπάνκα στον άερα, σε επίπεδο εισητηρίων Μεταξύ Παναγιώτη Πανταζή και Γιάννη Στοφορίδη. Γιατί είναι αυτοί που είναι. Γιατί είναι αυτοί που ξέρουμε. Οι πιο ικανοί, οι πιο τοπ, οι πιο γνωστοί. Είναι περισσότερο από καλοί πυγμάχοι στα βαριά κιλά. Επειδή για παράγοντες πιάνονται. Δεν θα έχει προηγούμενο αυτή η μάχη, αν γίνει και μακάρι να γίνει. Και ο Πανταζής το έχει πάρει προσωπικά, να βάλουν γάντια. Γιατί δεν το κρύβει, δημόσια το διατυμπανίζει στα social media, ότι ο Στοφορίδης του είπα ψέματα. Δηλαδή; Δύο φορές τον «άδειασε». Αυτός είναι ο λόγος, κι όχι κάποιος αλλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.