Η μαγκιά του Ποταμόπουλου με μικρό τραγουδιστή

Πέτρος Ιακωβίδης-Σπύρος Ποταμόπουλος- Μορφούλα Ιακωβίδου

Το’χει γράψει στον “Tsipasblog” πριν από 3 χρόνια. Η μαγκιά του επιχειρηματία, του μεγαλοεπιχειρηματία, είναι να πάρει έναν τραγουδιστή Γ’ εθνικής και να τον κάνει πρωταγωνιστή στην Α’ εθνική. Όχι να παριστάνει τον καμπόσο σ’ένα μεγάλο όνομα, σε έναν δημοφιλή τραγουδιστή χωρίς να του αλλάξει προς το καλύτερο τη μοίρα του.

Τον καλό λόγο να τον λέμε. Με Σπύρο Ποταμόπουλο ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκε κλάση. Έτσι είναι. Ένας Πανιώνιος για πολλές δεκαετίες ήταν σε διάφορα περιφερειακά κέντρα ο Καβαλιώτης τραγουδιστής, που σήμερα είναι στο πρώτο level και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Teatro, με την Νατάσα Θεοδωρίδου, που μου χαρίζει τραγούδι κι εγώ αισθάνομαι καλά. Είναι η μεγάλη στιγμή της ιστορίας του Ιακωβίδη, ο οποίος για να φθάσει στον Κώστα Μπερτάκη και να σταθεροποιηθεί στην κορυφή, έπρεπε να βρεθεί στο δρόμο του ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παπουτσιών, ο παραγωγός του, Σπύρος Ποταμόπουλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σημειώνουμε αυτό διότι αυτός, ο Ποταμόπουλος, πάει να κάνει το ίδιο και με την αδερφή του Πέτρου. Την Μορφούλα Ιακωβίδου. Αφού είναι ο παραγωγός της, στο πρώτο της επαγγελματικό τραγούδι, με τίτλο “Μάτια Μελαγχολικά”, που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Minos Emi / Universal.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.