Μαφιόζικη εκτέλεση στη Θεσσαλονίκη: Έπεσα σε αυτή την μαρτυρία! Εξηγεί πολλά …

Το tsipasblog έγινε το tsipasblog, όχι γιατί είχε πλάτες, χρειάζονται και αυτές. Ε, ναι …σιγουρα, ναι ! Περισσότερο γιατί ακούει τους πάντες, από τον Πρωθυπουργό, μέχρι τον ζητιάνο! Και μετά κρίνουμε τι αξίζει να βγει και τι όχι. Ένα το κρατούμενο. Δεν είναι ”προνόμιο” όλων να ακούνε.

Και σε αυτή την Μαφιόζικη εκτέλεση-σοκ στη Θεσσαλονίκη. Τι ακριβώς συμβαίνει ; Πάρα πολλούς ενδιαφέρει… Γίνομαι συγκεκριμένος. 

Άτομο που έχει διδακτορικό στο να διαβάζει τα παιχνίδια που είναι μπλεγμένα σε ιστό αράχνης, και έχει τιμηθεί στην νύχτα με το παράσημο ”Του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τι μας είπε !

“Την βαφτήσανε νύχτα. Δεν έχει σχέση όμως. Με άλλο νταραβέρι έχει να κάνει. Θυμάσαι που είχανε πιάσει έναν μεγαλογιατρό επάνω εκεί; Πριν κάνα δίμηνο. Εκεί μπλέκεται όλο το θέμα.

Μια γενικότερη διαπίστωση. Η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν έχει γίνει ποτέ μια εκτέλεση για νύχτα/προστασία είναι η Θεσσαλονίκη. Σε αυτά αυτοί εκεί είναι γνωστοί όλοι και τα έχουν βρει. Τώρα τσακώνονται για τα καρτέλ. Η βόρεια Ελλάδα έχει τρία σύνορα, από Βουλγαρία από Σκοπιά και Τουρκία. Από εκεί υπάρχει μεγάλη διακίνηση μαύρου χρήματος, είτε είναι από καύσιμα είτε από ντράκια. Αυτοί εκεί επάνω έχουν αλλά θέματα.

Εδώ η Αθήνα έχει αλητεία, είναι πιο αδιίστακτοι πιο σκληροί.

Ας πιάσουμε το θέμα καύσιμα. Που ασχοληθήκανε εδώ στην Αθήνα, οι μεγάλοι τις νύχτας. Τα μάτια τους τα άνοιξαν οι βόρειοι. Οι οποίοι, στη πραγματικότητα, δεν ασχοληθήκανε ποτέ σοβαρά με τη νύχτα. Αυτή την είχανε απλά για να πηγαίνουν τις βόλτες τους και να περνούν τα παιδιά ένα μεροκάματο από τη πόρτα. Γιατί εκεί ακόμα στη πόρτα δουλεύουν μπροστά.. Είδανε λοιπόν και οι δικοί μας οι μεγάλοι ότι το χρήμα είναι στα καύσιμα και ασχοληθήκανε με τα καύσιμα. Και μετά πέφτανε πιστολιές για τα καύσιμα εδώ”..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.