Ma Cocotte, για πρωτάθλημα, είτε έχει κόσμο, είτε όχι

Ma Cocotte, για πρωτάθλημα, είτε έχει κόσμο, είτε όχι

Το Ma Cocotte είναι το Ma Cocotte. Αυτό που είναι χρόνια, στη Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα, που βρίσκεται. Αλλά δεν θα είναι αυτό για πάντα. Και αυτό δεν εξαρτάται αν θα έχει αυτούς τους μπάρμαν ή τους άλλους. Αυτές τις κοπέλες για υποδοχή ή τις άλλες. Καμιά μεταγραφή επί της ουσίας δεν προσθέτει ή αφαιρεί από το ιστορικό βήμα μιας επιχείρησης. Είτε αποκτά υπάλληλο ή παραχωρεί.

Αλλάζει άρδην και καθολικά η μοίρα του Ma Cocotte, σε μια περίοδο που δεν αλλάζει με τίποτα του κάθε άλλου μαγαζιού στην Πάτρα. Πλέον, μοναδικός στόχος στην α εθνική, στο πρωτάθλημα της εστίασης και της διασκέδασης, θα είναι σίγουρα και αδιαμφισβήτητα να είναι πρωταθλήτρια και όχι απλώς στην πρώτη τριάδα. Είτε έχει κόσμο, είτε όχι. Χωρίς να περιμένει να δει το ταμείο της βραδιάς. Περίεργο; Καθόλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το “χοντρό” ταμείο το Ma Cocotte το έκανε με το νέο αφεντικό του. Αγοράστηκε από αυτόν που όλοι σηκώνουν τα χέρια πάνω και αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξήγητο φαινόμενο στη νύχτα. Αυτό έγραψε για αυτόν το tsipasblog.gr.

Διαβάστε αναλυτικά : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.