«Μ’ αγαπάει δε μ’ αγαπάει..Κι αν για μένα ξενυχτάει..»! (video)

Για όσους ξέρουν να διαβάζουν. Σίγουρα λέει πολλά η στήριξη της Δέσποινας Βανδή στην ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη. Μιλάμε συγκεκριμένα, άρα το περιστατικό να την καλέσει στην σκηνή του Βοτανικού, που συνεργάζονται φέτος, με επιτυχία επιτυχία. Για να πει στο κοινό, για το καινούργιο της δισκογραφικό βήμα. Θα είναι το «Μαργαρίτες», το 1996 κυκλοφόρησε. Τραγούδι που έγραψε ιστορία, και είναι ακόμα σήμα κατατεθέν δίπλα στο όνομα Άντζελα Δημητρίου..

Καταλάβατε λοιπόν, πως για επανεκτέλεση μιλάμε, και εννοείται, πως θα γίνει σε συνεργασία με τον θρυλικό Φοίβο! Αφού αυτός έχει το πνευματικά δικαιώματα, αφού αυτός το έγραψε (στοίχοι-μουσική).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να, είναι – ΕΔΩ

Δηλαδή με άλλα λόγια. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Πολύ σοβαρή δουλειά γίνεται στο παρασκήνιο, πολύ περισσότερη από αυτή που μπορείς να φαντασθείς. Ολόκληρος μηχανισμός φαίνεται ότι έχει στηθεί, ώστε να βοηθήσει την Φαίη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.