Luciana café & drinks : Εκμεταλλεύτηκε την πανδημία και έγινε ακόμα καλύτερο

Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, η πολύ περίεργη, με το κορονοϊό, όλοι σχεδόν τα έχασαν και δικαιολογημένα. θεώρησαν ότι η ζωή σταμάτησε, ποιος λόγος και πιο κίνητρο για σχέδια και πλάνα. Οπότε, άραξαν. Υπήρξαν και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι βέβαια, που δεν τα έβαψαν μαύρα. Δεν σταμάτησαν να ονειρεύονται, και το είδαν ως την ευκαιρία, για να βελτιωθούν. Να γίνουν καλύτεροι, αυτοί και οι επιχειρήσεις τους.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Luciana café & drinks, επί της οδού Φιλολάου 212, στην Αθήνα. Από αποκλειστικά και μόνο βραδινό, που το είχαμε συνηθίσει, τα λεφτά που έπεσαν από την ιδιοκτήτρια του Lucianna Aichhorn (πιο γνωστή στους κοσμικούς κύκλος ως Barbie) ήταν αρκετά πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Γκρεμίστηκε όλο και με το που οι εργασίες φτάσουν στο τέλος, θα γίνει all day. Δηλαδή θα δουλεύει ολοήμερο, από το πρωί σε καφέ, μεσημέρι και απόγευμα πάλι καφέ, συνοδευόμενα και κάποια σνακ, έως το βράδυ..Έως την ώρα, που το επιτρέψει η κυβέρνηση.

Για δείτε, αξίζει το αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο που λέει "Luciana café Luciana café Φιλολάου 212-214 Τηλ. 210.99 15.085"
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Luciana café Φιλολάου 212-214 Τηλ. 210.99.15.085"
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.