Λου αλά … Μαρινάκης και με 4 μαγαζιά από χειμώνα

Περίπατο κάνει το W, οι κάμερες το τραβάνε, ο κόσμος παρακολουθεί το έργο του. Όπως ακριβώς έχει προκαθοριστεί! Στον έβδομο ουρανό το αφεντικό του, και οι ειδήσεις που μοιράζει, είναι για τα άτομα άνω των 18 ετών. Που όχι απλά ικανοποιούν, την τρελαίνουν την εξέδρα. Που οι σκέψεις που προκύπτουν, είναι πως το ταβάνι του είναι ο ουρανός. Κάτι σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό ακριβώς είπε «Ταβάνι μας ο ουρανός». Μετά την άνοδο στην Premier League, μετά από 23 χρόνια. Της ιστορικής Νότιγχαμ Φόρεστ, της δεύτερης ομάδας του, της αγγλικής, μετά τον Ολυμπιακό.

Παραμένουμε στον αφεντικό του W_Ριο (και του Μα Κοκοτ, μη το ξεχνάμε) . Η πιθανότητά είναι μεγάλη να συμβεί. Να τον δούμε με τέσσερα μαγαζιά τον χειμώνα! Σαν να λέμε, φτιάχνει πλέον τον όμιλο του. Σαν να λέμε, σε μονοπώλιο θα εξελιχθεί στην αγορά της νυχτερινής Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός είναι το ΛΟΥ. Και το θέλουμε. Ναι, βέβαια. Να το πούμε πιο σωστά, διότι μπάλα μεγάλη θα δούμε, θέαμα champion league, και κόσμος και κοσμάκης, θα έχει μεροκάματο πολύ καλό. Θα μπορεί να πληρώνει και μάλιστα ανετότατα τις υποχρεώσεις του. Θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Αυτοί θα είναι οι μεγάλοι νικητές, αυτός την κάβλα του κάνει και θα συνεχίσει να κάνει.

Διαβάστε επίσης : Κέρδισε το στοίχημα του Cabaret και έρχεται στην Πάτρα – Στο W, στον Λου !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.