Λογαριασμοί ρεύματος: Πυρ ομαδόν για τις επιστροφές των επιδοτήσεων – Ποιοι θα πληρώσουν και πόσα – Τι απαντά η κυβέρνηση

Στα κάγκελα βρίσκονται χιλιάδες επιχειρηματίες μετά την απόφαση να επιστραφούν τα χρήματα που δόθηκαν στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων στήριξης ως ενίσχυση, την περίοδο της ενεργειακής κρίσης του 2023 -2024. Tα ραβασάκια στους λογαριασμούς του ρεύματος έρχονται το ένα μετά το άλλο με τους ανθρώπους της αγοράς να είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν το επιπλέον ποσό μαζί με τον τρέχοντα λογαριασμό μέσα σε λίγες ημέρες.

Τι απαντά η κυβέρνηση

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Οι πρώτοι λογαριασμοί άρχισαν να φτάνουν  σε επιχειρήσεις από τους παρόχους με προθεσμία εξόφλησης, λιγότερο από ένα μήνα όπως για παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση καθώς η επιχείρηση καλείται να πληρώσει 2078 ευρώ έως τις 23 Ιουλίου και μία άλλη επιχείρηση καλείται να πληρώσει σχεδόν 3.000 ευρώ μέχρι τις 19 Ιουλίου, ενώ έως το τέλος της άλλης εβδομάδας και αυτή η επιχείρηση θα κληθεί να πληρώσει», ανέφερε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.