Στο λίγο που την ξέρουμε, κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της

Τι σημασία έχει το όνομα των τραγουδιστών. Η αξία τους, το πόσο μετράνε, πόσο ζυγίζουν, μόνο μέσα στο γήπεδο φαίνεται. Ας πούμε την Ρία Ελληνίδου. Και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πως ήρθε για να μείνει. Ήρθα δυνατά. Και στην πορεία θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Τώρα που πήρε τον αέρα.. Θα αυξήσει το ρυθμό της και θα απειλεί πολλούς που δεν περιμείνετε. Καλό είναι αυτό, πολύ καλό. Την ανανέωση έχει ανάγκη η νύχτα.

Η Ρία Ελληνίδου παρουσιάζει με εικόνα ακόμα ένα τραγούδι από το album «Δύσκολος Χαρακτήρας», το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω», το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ανεβαστικό τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μοντέρνο και με boho αισθητική music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, με την Ρία Ελληνίδου να σαγηνεύει τα βλέμματα.

Το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» περιλαμβάνεται στο πρώτο studio album της ταλαντούχας τραγουδίστριας, το «Δύσκολος Χαρακτήρας», που υπογράφουν οι πολυπλατινένιοι δημιουργοί Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι) και κυκλοφορεί, από την Panik Platinum, τόσο στις steaming υπηρεσίες, όσο και σε μορφή CD στα φυσικά καταστήματα.

Ακούστε το ΕΔΩ

Παράλληλα, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει να χαρίζει συναρπαστικές μουσικές στιγμές στο κοινό της Αθήνας, με τις εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, στο «Vog Club».

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.