Πριν από λίγο! Γης μαδιάμ έκαναν καφετέρια στο Ήλιον “σκληροί μπράβοι” ύστερα από “παραγγελία” για τα μάτια μιας γυναίκας – Το τηλεφώνημα στους “φίλους” και ο νταής σύζυγος

Μάρτυρες ενός ακόμη σοβαρού επεισοδίου, εξαιτίας δράσης μπράβων, έγιναν θαμώνες πασίγνωστης καφετέριας στον κεντρικό πεζόδρομο στην περιοχή του Ήλιον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πελάτης του μαγαζιού θέλησε να παρέμβει προκειμένου να γλιτώσει από ξυλοδαρμό μια γυναίκα, που είχε έντονη λογομαχία με τον σύντροφο της, και βρισκόντουσαν μερικά τραπέζια πιο δίπλα.  Η παρέμβαση του εκνεύρισε περισσότερο τον νταή σύζυγο, που είναι γνωστός στην περιοχή για παρόμοιους καβγάδες. Αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι δεν θα τα έβγαζε πέρα εξαιτίας του ιδιαίτερου αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του και από άλλους πελάτες του μαγαζιού, τηλεφώνησε σε γνωστούς μπράβους της περιοχής που έφτασαν και άρχισαν να χτυπούν αδιάκριτα όποιον έβρισκαν μπροστά τους και να δημιουργούν μεγάλες υλικές ζημιές. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε ενημερώσει την αστυνομία από την αρχή του συμβάντος η οποία έφτασε με μεγάλη δύναμη και άρχισε μάχη σώμα με σώμα με τους μπράβους. Επί 30 λεπτά μέσα στην καφετέρια γινόταν… ο πόλεμος του Βιετνάμ. Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν όπου στο τέλος κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους εμπλεκόμενους. Η συνέχεια θα δοθεί προφανώς αύριο το πρωί στο αυτόφωρο. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.