Είναι λες και ο ένας περίμενε τον άλλον

Μιχάλης Λαγουδάκος - Παναγιώτης Μπουραντώνης

Τα τελευταία χρόνια, στην νύχτα, μεγαλώσαμε με την άποψη ότι οι επιχειρηματίες οι μεγάλοι, αυτοί που με μια κίνηση τους, σε κάνουν μεγάλο, απλά δεν υπάρχουν. Κι αν με πεις υπερβολικό με το απλά δεν υπάρχουν, σίγουρα έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση. Όπως και να το δεις. Από όπου κι αν το πιάσεις. Δεν απέχει και πολύ από τη πραγματικότητα.

Εντούτοις, υπάρχουν και οι σημαντικές εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Τι σημαίνει αυτό; Τι άλλο, παρά ότι αυτός ο Μιχάλης Λαγουδάκος, που στην πιο περιλάλητη κατοικία του Πειραιά, την Τρούμπα, στην οδό Φίλωνος, έχει το Απλά, αλλά το Loca Stage, που είναι το μεγάλο του στοίχημα. Ξέρει καλύτερα πως για να κάνει αίσθηση, πρέπει το θέμα που θα παρουσιάσει, να είναι σε συνεργασία με τους καλύτερους και να έχει υπευθυνότητα. Ναι να είναι σοβαρό ζήτημα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Την έκανε την αρχή. Δεν τον φοβήθηκε από τον δύσκολο χειμώνα. Αυτό είναι, κυρίες και κύριοι. Ο Λαγουδάκος δεν φοβάται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Τσίπας Μπλοκ βρέθηκε στην χθεσινή φωτογράφιση του φετινού σχήματος, που έγινε από τον φωτογράφο που χρησιμοποιεί και ο μεγάλος Μπερτάκης. Όλοι εκεί, και ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, αυτό το τραγουδιστικό ταλέντο, με σπουδαίες συνεργασίες και με εκατομμύρια προβολές σε Υoutube και tik tok, στο σημείο το κατάλληλο βρήκε τον Μιχάλη Λαγουδάκο. Mαζί θα πάνε για το μπαμ. Ήταν λες και ο ένας περίμενε τον άλλον. Μην υποβαθμίζουμε και τα άλλα πρόσωπα, που θα πάρουν φωτιά στα επόμενα άρθρα μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.