Λένα Ζευγαρά, στο κατάλληλο timing

Γιάννης Βουτυράκος- Λένα Ζευγαρά & · Μιχάλης Τουρατζίδης

Η Λένα Ζευγαρά, ελάχιστες φορές έχει δημοσιοποιήσει τις κοινωνικές παρουσίες της. Ακόμα λιγότερες φορές, έχει επιλέξει να μιλήσει κατά τους τελευταίους 3 μήνες. Δηλαδή, την περίοδο της καραντίνας. Το έκανε, γιατί θεώρησε πως ήταν μια πολύ πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο (στη ζωή όλων των Ελλήνων και του πλανήτη ολόκληρου) με τα αρνητικά αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά. Και γι’ αυτό, θα το ξανάκανε, αφού θεωρεί ότι η σιωπή είναι εκείνη που μπορεί να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το πρόσωπό της. Όλα αυτά, βέβαια, σε συνεννόηση με τον μέντορα και παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, και φυσικά τον επιχειρηματία του Tokyo Theater, Γιάννη Βουτυράκο. Ο οποίος, όπως επανειλημμένα έχω αναφέρει στο tsipasblog.gr, είναι ο μεγάλος νικητής της φάσης του κορωνοϊού, χάρη στη κοινωνική του δράση.

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί είχαν αναρωτηθεί “το πότε θα βγάλει νέο τραγούδι;” Αναρωτήθηκαν οι εμπειρότεροι…Κι όμως! Το ότι αναρωτήθηκαν με την κ.Ζευγαρά, την απόλυτη σούπερ ευχάριστη έκπληξη της αθηναικής νύχτας της σεζόν που πέρασε, μόνον ως τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Γιατί επί της ουσίας, δηλώνει ότι υπάρχει πλήρης αποδοχή για το ότι έχει ισχυρό brand και ότι μπορεί να κερδίσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αρκεί οι κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο, με πρωταγωνιστές τους Βουτυράκο-Τουρατζίδη, να γίνονται στο κατάλληλο timing. Η στιγμή αυτή είναι τώρα, που ο κόσμος ψιλοσυνέρχεται. Συγκεκριμένα, στις 29-05, ημέρα που το “φαινόμενο” Λένα Ζευγαρά, θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Ήμαρτον – Δεν έχεις το Θεό σου”

Πάρτε μια γεύση εδώ, στο tsipasblog.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.