Λένα Ζευγαρά: Backstage βίντεο από τα «χολιγουντιανά» πλάνα της επιτυχίας στο Tokyo

Λένα Ζευγαρά: Backstage βίντεο από τα «χολιγουντιανά» πλάνα της επιτυχίας στο Tokyo

Πριν από περίπου 4 ημέρες, στο “tsipasblog.gr” αναρτήθηκε ένα αποκλειστικό δημοσίευμα, σύμφωνα με την οποίο ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου “Tokyo Theater”, Γιάννης Βουτυράκος και ο Μιχάλης Τουρατζίδης, που θεωρείται μέντορας των μεγαλύτερων ονομάτων του εγχώριου μουσικού πενταγράμμου και δη της Λένας Ζευγαρά, ετοιμάζουν κάτι νέο και πολύ μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα, ένα live βίντεο, από τον μεγάλο “χαμό” που προκαλεί κάθε Παρασκευή και Σαββάτο στο Tokyo και θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Τουρατζίδη στο YouTube. Αξίζει, να σημειωθεί πως πρόκειται για μια προσεγμένη, πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, καθώς οι λήψεις, το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν από πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο.

Ένα από τα επιχειρήματα που προβάλαμε ήταν ότι σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, που όλοι καλοκοιτάζουν την νεαρή τραγουδίστρια, οι δύο ισχυροί άνδρες συμφώνησαν, πίσω από τις κλειστές πόρτες, να παρατείνουν για δύο ακόμη χρόνια τη συνεργασία τους. Για αυτό και η ιδέα του νέου νυχτερινού κέντρου, όπως αποκάλυψα σε αμέσως προηγούμενο άρθρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, οι εξελίξεις ήρθαν να μας δικαιώσουν. Τουλάχιστον προς το πρώτη πληροφορία. Μια ανάρτηση στο Instagram από τον Παντελή Καστανίδη, τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος παράλληλα εργάζεται σε εταιρία παραγωγής βίντεο κλιπ, ήταν αρκετή.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.