Η Λένα έχει και την ταμπέλα

Ναι, στο DNA του κοσμάκη έχει ριζώσει η δύναμη της ανίκητης ταμπέλας. Αυτός είναι πρώτος. Αυτός είναι δεύτερος. Αυτός πουλάει, Αυτός δεν πουλάει. Αυτός πήρε βραβείο, αυτός δεν πήρε. Δεν έχει αντίπαλο η ταμπέλα. Μιλάει η ταμπέλα, και έχει μεγαλύτερη δύναμη από την αλήθεια, από την πραγματικότητα.

Η Λένα Ζευγαρά απέσπασε το απέσπασε το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη της 2020, χθες στη 17η χρονιά των VMA. Με το που άκουσαν την είδηση, άτομα διαλεχτά και μετρημένα, στοχαστές κανονικοί, βγήκαν στη σέντρα, λέγοντας πως και επίσημα είναι στους Ν.1. Ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρουμε τι λέμε. Να καταλαβαίνουμε αυτά που βλέπουμε. Για το tsipasblog, το real βραβείο, στην Ζευγαρά, είναι η συνεργασία της με τους Μιχάλη Τουρατζίδη και Γιάννη Βουτυράκο (Tokyo Theater). Το δίδυμο, το οποίο οποίο πιστώνεται ότι της έμαθε να κάνει πρωταθλητισμό. Αξιόπιστο και αποτελεσματικό πρωταθλητισμό. Γι’ αυτό είναι το φαβορί να ξανακάνει πρωταθλητισμό, όταν φύγει ο covid.. Κι αυτό είναι το δυνατό της ατού, από τους άλλους τραγουδιστές, που περισσότερο φιλολογικά φλερτάρουν με την κορυφή.

 Ενθουσιασμένη και ευγνώμων η Ζευγαρά, ευχαρίστησε αυτούς που έπρεπε :

Μη σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας! Όλα είναι δυνατά αρκεί να υπάρχει ζώσα πίστη, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγαπήσατε, τραγουδήσατε και χορέψατε τα τραγούδια μας! Ακόμα ευχαριστώ τον παραγωγό μου και συνθέτη των τραγουδιών @michaeltouratzidis , την εταιρεία μου @panik_entertainment_group ,τον @garsenakos και όλους όσους συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο αποτέλεσμα που εσείς λατρέψατε..(Όλους τους στιχουργούς των κομματιών, την ομάδα που είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση μου, τους υπεύθυνους επικοινωνίας μου,τον υπεύθυνο για τη σκηνική μου παρουσία και όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν ώστε να αποκτήσω αυτό το βραβείο! Επίσης ευχαριστώ τους @nkoklonis @katken85 για την υπέροχη βράβευση! Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα!

Διαβάστε επίσης : Πρωτοχρονιά: Υπερθέαμα με πυροτεχνήματα σε “ζωντανό” νυχτερινό κέντρο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.