Λάβρος ο Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσε ο πολιτικός βίος Τσίπρα, ο Παππάς τον καθάρισε σαν αυγό – Χαμένος ο Κασσελάκης

«Είναι θαύμα που μείναμε στο ευρώ με αυτούς τους παλαβούς που κυβέρνησαν 5 χρόνια», ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης

Για «το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους» στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Άδ, Γεωργιάδης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και το επεισοδιακό φινάλε με την απόφαση να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές για νέα ηγεσία.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ με φόντο τις θυελλώδεις εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο 24ωρο με το Στέφανο Κασσελάκη να παραμένει στο τιμόνι του κόμματος μετά από ένα 4ήμερο εντάσεων, διαφωνιών και την Όλγα Γεροβασίλη να καταθέτει υποψηφιότητα για την προεδρία, για να καταλήξει ότι κάλπες δεν στήνονται – σχολίασε πως αυτό «δεν έχει ξαναγίνει», «είναι θαύμα που μείναμε στο ευρώ με αυτούς τους παλαβούς που κυβέρνησαν 5 χρόνια».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον

ΣΥΡΙΖΑ, μετά το επεισοδιακό συνέδριο, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Παύλο Πολάκη, αλλά και τον Νίκο Παππά.

Όπως είπε, ο «Αλέξης Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, όχι από τον Κασσελάκη. Είναι χαμένος σίγουρα ο Στέφανος Κασσελάκης, κερδισμένος είναι ο Νίκος Παππάς», σημειώνοντας πως ο τελευταίος (Ν. Παππάς) είναι αυτός που κινεί τα νήματα του συνεδρίου.
«Έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας, είπε πρέπει να γίνουνε επαναληπτικές εκλογές, κατέβασε υποψήφια την Γεροβασίλη με υπαρχηγό τον Φλαμπουράρη και όχι μόνο χάσανε, δεν καταφέρανε καν να προκαλέσουν εκλογές. Μιλάμε για συντριβή», σημείωσε ο υπουργός.
«Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλη. Πρέπει να μπει σε αεροπλάνο να φύγει», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εκτίμησε πως είναι σε δεινή θέση και πολιτικά έχει τελειώσει.
«Εν ενεργεία πρόεδρος να μην καταφέρνει να κατεβάσει πρόταση; Έχει από πίσω του τον Νίκο Παππά που ελέγχει τα νήματα. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να κατέβεις τις εκλογές διότι θα τις κέρδιζε.
«Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει ούτε την πρότασή του στο συνέδριο, δεν είναι αρχηγός», υπογράμμισε.
Σχολιάζοντας τη στάση του Παύλου Πολάκη, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «δεν μπορούσε να πάει με την Γεροβασίλη», καθώς «είναι ο πιο ευνοημένος από τον Τσίπρα».
«Ο Τσίπρας από την ταύτισή του με τον Πολάκη έχανε διαρκώς. Ο Τσίπρας του την χάριζε συνεχώς και πάει τώρα και τον μαχαιρώνει», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, προθέτοντας ότι «ο Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον Τσίπρα».

Τραγωδία το ΠΑΣΟΚ

Κληθείς να απαντήσει εάν πλέον ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία».
Κατά τον ίδιο, «το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο στις δημοσκοπήσεις, απλά πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ», αυτό που συμβαίνει στο κόμμα «είναι τραγωδία και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα».
Σχετικά με τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δήλωσε «έκπληκτος από το όχι του Ανδρουλάκη».
Σημείωσε δε, πως ο κ. Ανδρουλάκης «παρέδωσε όλο το χώρο από την κεντροαριστερά μέχρι τη δεξιά στον Μητσοτάκη», ενώ «υιοθέτησε όλη τη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς σαν να μίλαγε το κόμμα του 2%».

Μέσα στα επόμενα 24ωρα η απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία

Σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «η απόφαση βγαίνει τα επόμενα 24ωρα. Η ισχύς είναι από την δημοσιοποίηση της αποφάσεως. Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, ξεκινάνε σε ένα με 1,5 μήνα. Θα πάμε ανάποδα στη λίστα. Θα βρούμε αυτούς που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής».
Κατά τον ίδιο, περίπου 50.000 είναι σε αναμονή πάνω από ένα χρόνο.

-bankingnews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.