Απαίτηση λαού: «Δημήτρη, κατέβα!»

Ο δημόσιος λόγος του λεγόμενου στο κόσμο του Instagram, με αυτό το συνθηματικό “Dpg 700”, έχει λογική. Δεν είναι ξεκομμένος από την πραγματικότητα. Καθόλου. Δεν ζει σ’ ένα δικό του κόσμο. Αλλά αντιθέτως, έχει αποδεχθεί από τον κόσμο, που είναι πάνω και πρώτα απ’ όλες τις διοικήσεις, ΠΑΕ και ΚΑΕ, κρατικούς και κυβερνητικούς λειτουργούς.. Μετά την προαναγγελία της γενναιόδωρης πράξη του, ότι θα βάλει 100 χιλ, για την αναδάσωση των καμένων εκτάσεων στη Βαρυμπόμπη, πήρε θέση:

– «Όσο θα καίτε, τόσο θα φυτεύουμε!», 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι είναι αυτό; Δεν λες κάτι άλλο, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς, να πιαστείς μετεξεταστέος. Δεν υπάρχει άλλη ανάλυση. Μια είναι. Αυτή. Όπως, είναι σήμερα ο κόσμος, με την πληγή πιο μεγάλη, πιο βαθιά από ποτέ. Η οποία, δεν θα κλείσει γρήγορα, θα πάρει χρονιά πολλά, όταν ο σημερινός 40αρης-50αρης γίνει παππούς.. Είναι αδύνατον να μην αποτελέσει “βόμβα”. Χωρίς υπερβολή. Και θα δείχνει Βόμβα ικανή για όλα. Δεν θα θα κολώσει, θα το κάνει. Να διαλύσει, να κάνει θρύψαλα το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, του Μητσοτάκη, του Τσίπρα, και στη θέση του, να φέρει κάποιο άλλο. Να το ανανεώσει με το δικό του.

-«Δημήτρη, κατέβα!»

-«Δημήτρη, κατέβα στην πολιτική»

-«Μαζί σου, δίπλα σου»

-«Γιατί όχι και πρωθυπουργός. Ως αρχηγός του δικού σου κόμματος, βέβαια».

Είναι η επιθυμία των πορωμένων θαυμαστών του, όπως την εκφράζουν στο tsipablog.gr. Και δεν είναι καθόλου άλλο πάλι τούτο.

Τι λέει ο ίδιος; Μακάρι να το πει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.