Κάνει… πάταγο στο La RED η εκρηκτική Μίνα Αστέρη

Έτσι είναι. Όταν είναι στην πίστα, δεν είναι χαβαλές, για καλαμπούρι, πλάκα. Είναι η μεγάλη παίκτρια.. Στο έργο της, στο 100% δοσμένη. Αφοσιωμένη. Όλο της το Είναι, επιστρατευμένο πάνω στο παιχνίδι. Και να έχει και άλλον δίπλα της, συνάδερφο της, γυναίκα, άντρα, τραγουδιστή/τραγουδίστρια, είναι σαν να μην είναι. Μόνο αυτή υπάρχει, παίζει μόνης της, το μάτι σου σε αυτή πέφτει. Δεν κάνεις κάτι άλλο. Γνωστό, όταν μιλάμε για την εκρηκτική Μίνα Αστέρη, όχι για κάποια άλλη τραγουδίστρια.

Είναι κι αυτές οι εμφανίσεις της, στο La RED dream. Στο μαγαζί του πιο ανερχόμενου αυτή τη στιγμή, στον πλανήτη νυχτερινή Αθήνα, Δημήτρη Μεσούλα. Εκεί που ξεκίνησαν όλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να προσθέσουμε και αυτό στην εξίσωση “ανοδική πορεία της Μίνα Αστερή”. Οι στίχοι και η μουσική, από πολύ μεγάλο συνθετικό όνομα, που θα υπογράψουν το νέο της τραγούδι. Που αρχές Νοέμβρη, αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Θα επανέρθουμε σε αυτήν ….

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "Red NightStories."
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.