Κύριε προχωρημένε, όλα είναι θέμα μέτρου και σωστής χρήσης !…

Ό,τι χρησιμοποιείται με το σωστό τρόπο, για να λύνει προβλήματα, κατατάσσεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Είναι καλοδεχούμενο. Από την άλλη, ό,τι ξεφεύγει από την λογική, λειτουργεί ανεξέλεγκτα, είναι σε λάθος χέρια. Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά. Ενίοτε και με τη ζωή σου. Το λέμε σωστά. Το γράφουμε σωστά. Μάλιστα κι εδώ μπαίνει η κουβέντα για τον ρόλο της τεχνολογίας στον σύγχρονο κόσμο. Είναι το απίστευτο, το απίθανο, το φουλ προχωρημένο ; Και πάλι θέλει προσοχή και οπωσδήποτε κοντρολάρισμα από την αρχή.

Πρωτοπόρος σε αυτή την σχολή, στην διαδικτυακή, είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Η πιο μεγάλη μόδα είναι αυτός. Η πιο καυτή τάση. Ανεβάζει κάτι, αμέσως διοχετεύεται σε κάθε σημείο. Κόβει και ράβει, πραγματικός δόκτωρ. Αλλά θυμηθείτε πως ξεκίνησε, με τα θέματα τα μικρά καταπιανόταν. Με τα χρόνια ανέβηκε κατηγορία. Σήμερα, σε πολλά πραγματικά μεγάλα έχει ανάμειξη. Είναι πολύ ψηλότερος. Εξέλιξη τεράστια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι θα το καταλάβετε καλύτερα. Με παράδειγμα.. Βοήθησε της αστυνομία και τον πατέρα μιας ανήλικης 13χρονης, να παγιδεύσουν έναν 43χρονο άντρα που επεδίωκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Τα περιγράφει όλα σε ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube.

Δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.