Κυριάκο, πάρτο αλλιώς

Σκέψεις και παρατηρήσεις με αφορμή την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ότι από σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου, η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης αλλάζει, καθώς οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους, με τους ίδιους περιορισμούς ως προς την τήρηση αποστάσεων που ισχύουν και τώρα :

– Η νύχτα είναι κομβικό κομμάτι της οικονομίας, με χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, που συντηρούνται από αυτή. Φέρνει καθημερινή ροή εσόδων στο κράτος και αποτελεί για πολύ κόσμο και μια ψυχοθεραπεία που μπορείς να κάνεις μέσα από τις γνωριμίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Οι μόνοι κερδισμένοι της νέας κατάστασης, είναι τα μπουζούκια και προς το παρών και τα εστιατόρια.

– Βέβαια, τα μπουζούκια μη πανηγυρίζετε τόσο, γιατί το όριο των 100 ατόμων σε τελετές και συναθροίσεις, αν επεκταθεί, τότε θα πιάσει και εσάς.

-Το να λες ότι όρθιος είναι επικίνδυνος και καθιστός ακίνδυνος, αποτελεί μία επικίνδυνη παράνοια με πολλαπλές επιπτώσεις.

-Όλη η νύχτα, όπως και η εστίαση, βοήθησε σημαντικά και στα φανερά, στην ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πρωθυπουργό της χώρας.

-Γνωστοί νεοδημοκράτες επιχειρηματίες από τον χώρο της νύχτας, που χάρηκαν με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα, λένε πως σε αντίθεση με αυτόν, ο Τσίπρας δεν τους ενόχλησε ποτέ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.