Κύκλωμα τράφικινγκ «Αμαρυλλίς» : «Επιχειρείται δολοφονία του χαρακτήρα μου, θα λογοδοτήσουν ενώπιων της δικαιοσύνης» απάντησε ο Δημήτρης Καρράς

Ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, έβαλε τέλος στην συνεργασία του με τον Δημήτρη Καρρά. Κατείχε τη θέση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου. Ο οποίος ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Αναγκάστηκε να το κάνει, μετά την φερόμενη εμπλοκή του πρώην -πια- στενότατου συνεργάτη του, στην υπόθεση του διεθνούς κυκλώματος trafficking «Αμαρυλλίς», που αναμενόμενα προκάλεσε σοκ και μεγάλο σάλο.

Η απάντηση του Δημήτρη Καρρά :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30-9-2024

​Με οργή και αγανάκτηση προβαίνω στην κάτωθι ανακοίνωση:​Σε σχέση με τα πρόσφατα δημοσιεύματα των τελευταίων δύο ημερών, που αναπαράχθηκαν αστραπιαία και τα οποία αφορούν στην ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ εμπλοκή μου σε ελεγχόμενες πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες τρίτων προσώπων, διερευνώμενων ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων, οφείλω ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ να εκθέσω τα ακόλουθα:

1. Όλα ανεξαιρέτως τα δημοσιεύματα συνιστούν προϊόν μαζικής αντιγραφής ενός ανέλεγκτου και μη διασταυρωμένου δημοσιεύματος συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, όπου αφήνονται σαθρές και αστήρικτες υπόνοιες ΔΗΘΕΝ εμπλοκής μου σε μία ποινική δικογραφία, στην οποία δεν φέρω ούτε την ιδιότητα του κατηγορουμένου αλλά ούτε καν αυτή του μάρτυρα.

2. Το εν λόγω μαζικά αναπαραχθέν δημοσίευμα κατά τρόπο νομικά αλλά και δημοσιογραφικά ανεπίτρεπτο διαστρεβλώνει τα ήδη διερευνώμενα από τα αρμόδια ποινικά Δικαστήρια περιστατικά, συγχέοντας παλαιότερη – ήδη οριστικά διακοπείσα από το έτος 2018- εμπορική μου δραστηριότητα με πρόσωπα και γεγονότα, που φέρονται να έλαβαν χώρα το έτος 2020 και 2023 και με τα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχω καθοιονδήποτε τρόπο.

Μάλιστα, την είδηση αυτή συνοδεύουν πληθώρα προσωπικών μου πληροφοριών και φωτογραφιών, οι οποίες μαζί με το όνομα μου κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου, ώστε στο όνομα της «δημοσιογραφικής ελευθερίας» επιχειρείται δολοφονία του χαρακτήρα μου, καθώς εμφανίζομαι από αυτόκλητα «διωκτικά όργανα» είτε ως εμπλεκόμενο πρόσωπο είτε «ως πρόσωπο που έπρεπε να ελεγχθεί».

​4. Η μόνη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως η ενασχόλησή μου με τα κοινά θεωρήθηκε από κάποιους ως δήθεν ευκαιρία, ώστε μέσα από την κατάφωρα κακόβουλη και προσβλητική ατίμωση της αξιοπρέπειας μου να προβούν, προς «τέρψη» του αναγνωστικού κοινού, στην αήθη επίθεση έτερων πολιτικών προσώπων.

​5. Αντικρούω ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ όλους αυτούς τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και έχοντας γαλουχηθεί με ακλόνητες ηθικές αρχές και αξίες δηλώνω, πως ΔΕΝ έχω γίνει ποτέ στη ζωή μου δέκτης οποιουδήποτε αρνητικού σχολίου και ΔΕΝ θα θέσω εαυτόν στη διάθεση καιροσκοπικών, λαϊκιστικών και αδηφάγων σκοπιμοτήτων.

6. Με οργή και αγανάκτηση, καλώ όλους όσους προβαίνουν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αναπαραγωγή των συκοφαντικών σε βάρος μου ισχυρισμών, όπως αναλογισθούν τις ευθύνες τους αφού ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ των όσων διαδίδουν – τελούν σωρεία ποινικών αδικημάτων σε βάρος μου και δη αυτεπαγγέλτως διωκομένων, τους διαβεβαιώνω δε με την ίδια οργή και αγανάκτηση ότι ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για τα όσα παρανόμως διέπραξαν σε βάρος του προσώπου μου. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, είναι ΑΛΗΤΕΙΑ και ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου
Αθήνα, 30/9/2024
Δημήτριος Καρράς”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.