Κυκλοφορεί και οπλοφορεί με το …διαζύγιο στο χέρι

Η παπαράτσεια δημοσιογραφία λάτρεψε αμέσως την 54χρονη ξανθιά Μαρίνα Πατούλη, αμέσως μετά το διαζύγιο της με τον περιφερειάρχη Πατούλη. Γυναίκες σαν την φιλόλογο και πολιτικό Μαρίνα είναι έτοιμος μεζές για τα μμε που ψοφάνε να σερβίρουν κουτσομπολίστικα ρεπορτάζ. Δεν ήταν, λοιπόν, δυνατόν να περάσουν στα ψιλά τη γνωριμία, τη σχέση, το ζευγάρωμα, τέλος πάντων ό,τι παίζει με τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα (στη φώτο οι δυο τους).

Η δε κυρία Πατούλη το έθεσε απολύτως κομψά και άναψε φωτιές στα μέσα. Είναι τιμή μου, είπε, που ο κύριος Χολέβας με θεωρεί σέξυ και ό.τι και να συμβαίνει μεταξύ μας δεν είναι καταδικαστέο διότι είμαι ελεύθερη, κυκλοφορώ με το διαζύγιο στο χέρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σχεδιαστής ο κύριος Βλάσσης Χολέβας, αλλά καμιά σχέση με gay. Η απόλυτη εξαίρεση! Κούκλος. Αρρενωπός, κομψός και με ατζέντα ερωτικών περιπετειών. Ήταν παντρεμένος με Γερμανίδα μοντέλα και καθηγήτρια yoga, στο όνομα Άννα Βελεσόφσκι, έκανε μια κόρη μαζί της και χώρισε πριν χρόνια. Και τον χωρισμό τους το γνωστοποίησε σε πρωϊνάδικο. Επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και για το τέλος άλλης σχέσης του με διαζευγμένη κυρία.

Είναι (;) ακόμα στην αρχή το γεμάτο ρομαντισμό αλλά και ρεαλισμό ειδύλλιο Μαρίνας και Βλάσση, και περνάνε σε τρίτο πλάνο η οργή του Lakis Gavalas και τα σχόλια του Τρύφωνα Σαμαρά για τα μαλλιά της πρώην κυρίας Πατούλη.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.