Κρούση σε Χολίδη από τον «βασιλιά του χρυσού»

Ριχάρδος Μυλωνάς-Χρήστος Χολίδης

Τι σας είπα για τον “βασιλιά του χρυσού”, κατά κόσμον Ριχάρδο Μυλωνά ή «σκέτο» Ριχάρδο, ελάχιστες ώρες νωρίτερα ; Ότι, όχι μόνο δεν προτίθεται να παρατήσει τη νύχτα και πιο συγκεκριμένα το Club 22, που μίσθωσε από τον Βασιλιά και τον Χάρη Πολίτη, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ, αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σχήματος. Στο οποίο, σύμφωνα πάντα με προηγούμενο δημοσίευμα του tsipasblog.gr , θα έχει και πάλι θέση ο Αντύπας και γίνεται πλέον προσπάθεια για κάποιον εξίσου δυνατό, να τον πλαισιώσει.

Λέτε αυτός να είναι ο Χολίδης ; Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που-όπως πληροφορούμαι- ο Ριχάρδος τηλεφώνησε στον μάνατζερ του, διερευνώντας το τοπίο πιθανής συνεργασίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να θυμίσω εδώ, ότι ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε χωρίς δουλειά, αφού το σχήμα του “FIX”, στη Θεσσαλονίκη, που θα αποτελούνταν από την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιωργό Γιαννιά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αυτόν, διαλύθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Γεγονός για το οποίο “καρφώνει” τον επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.