Κρίμα ρε γαμώτο, κρίμα

Αυτό λέγεται χαστούκι. Αρκετή είναι η φωτογραφία, για να αντιληφθεί ο καθένας για ποιον ο λόγος. Ποιος έπεσε νεκρός – ήταν κλινικά από το απόγευμα, αλλά η επίσημη ώρα θανάτου του, είναι η 23.05 την Δευτέρα- στον κόμβο Κουρτέση, μετά από πυροβολισμό, που δέχτηκε στο κεφάλι. Είχε προηγηθεί ο τσακωμός του, με άλλον ή άλλους, στο Ζαβλάνι. Ένα νεότατο παιδί. Ούτε καν 30. 27 για την ακρίβεια. Κρίμα ρε γαμώτο, κρίμα. Γιατί να γίνει έτσι. Αυτό ήρθε στη σκέψη μου, ακούγοντας την θλιβερή είδηση, που μεταδίδουν σήμερα όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.

Να το μεταφράσω: Πρόκειται για τον παλιό μαθητή του 5ου Λυκείου, Μάριο Μετάι, ο οποίος αγαπούσε την πυγμαχία, ενώ εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, όπως και ο αδελφός του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κρίμα ρε γαμώτο, κρίμα..

Σε ότι αφορά τώρα την εξέλιξη του ανθρωποκυνηγητού, που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των εμπλεκομένων στην δολοφονία, πιάστηκε ο ένας .

Διαβάστε επίσης : To Far West στον Κόμβο Κουρτέση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.