Η… κούπα και η νυχτερινή βόλτα (εκεί που περιμέναμε)

Δημήτρης Θανόπουλος, Κώστας Ρουμελιώτης και Τάκης Θανόπουλος

Δεν γίνεται να μη το πεις, να το αφήσεις ασχολίαστο. Ότι η ποδοσφαιρική Θύελλα Πατρών, άνοιξε την πόρτα της ιστορίας και πέτυχε κάτι, που περίμενε καρτερικά 51 χρόνια. Από βράδυ του Σαββάτου (11/5) είναι ξανά Κυπελλούχος ΕΠΣ Αχαΐας. Επικράτησε με 2-1 του Διαγόρα Βραχνεϊκων 2-1, σε ένα δραματικό παιχνίδι, πιο δραματικό δεν γινόταν, που διεξήχθη στο γήπεδο Προσφυγικών.

Μια μεγάλη επιτυχία, με την σφραγίδα της οικογένειας Θανόπουλου. Το ξαναπήραν για 2η(!) φορά, η πρώτη ήταν την περίοδο 1972-’73, και τη νίκη με 3-0 επί της Αχαϊκής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως αρμόζει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η συνέχεια των πρωταθλητών δόθηκε στα μπουζούκια. Άρα, στη “Μπουάτ”, δεν αξίζει ανάλυση, διότι ο Κώστας Ρουμελιώτης, ο εκ των ιδιοκτητών αυτού του μαγαζιού, που έπαιξε μεγάλη νυχτερινή μπάλα φέτος. Είναι πολυδιάστατος άνθρωπος. Σημαίνει πως έπαιζε χρόνια στην ομάδα, μόνο στην ομάδα αυτή, δεν την πρόδωσε ποτέ. Είχε μάλιστα χαρακτηριστεί από τους καλύτερους παίκτες της εποχής του. Και όταν αποσύρθηκε, συμμετέχει στα διοικητικά της.

Στη μέση είναι στη φώτο. Ανάμεσα στον Δημήτρη Θανόπουλο (αριστερά) και τον πατέρα του, κύριο Τάκη Θανόπουλο (δεξιά)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.