Δεν κόβεται η συνήθεια με τον Palata Music Hall Restaurant

Δεν κόβεται η συνήθεια με τον Palata Music Hall Restaurant

Πρεμιέρα νυχτερινών κέντρων και καταστημάτων εστίασης σχεδόν καθημερινά και παρ’ ό,τι όλοι συμφωνούν ότι η νυχτερινή διασκέδαση… άλλαξε σελίδα, πορεύεται ήδη σ’… άλλη εποχή, κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, είναι πολύ δύσκολο να κοπούν. Και γιατί να κοπούν, όταν επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας, της δίνουν χρώμα και ενέργεια. Εδώ και αιώνες το λένε. Πρώτα φεύγει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του. Η συνήθεια που του έχει γίνει δεύτερη φύση.

Επί του θέματος. Το Palata Music Hall Restaurant, που πέρασε στην ιστορία ως η “ταβέρνα της Τασίας” και ως “Πριγκιπέσσα”, αποτελεί ένα success story, ένα project με διάρκεια στο χρόνο, που κρύβει πίσω του επίπονη δουλειά, φανατική προσοχή στη λεπτομέρεια και μόνιμο reinvention. Το αγαπημένο μας στέκι, στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, ιδιοκτησίας Παναγιώτη Νιάρχου, άνοιξε πριν λίγες μέρες κι αποδεικνύει ότι όταν αγαπάς τον πελάτη σου, αυτός θα σου ανταποδώσει την αγάπη. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (Σαββατοκύριακα μένει ξύπνιο μέχρι πιο αργά) θα βρεις ένα μοντέρνο, ανεπιτήδευτο χώρο, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις φανταστικό branded καφέ, ζεστά πιάτα, σαλάτες και signature cocktails. Η ονομασία του αποτελεί και τους πυλώνες της φιλοσοφίας του. Ένα πραγματικό παλάτι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Νιάρχος, selfie και κοντινό πλάνο
Παναγιώτης Νιάρχος – Αλέκος Ζαζόπουλος

Μέσα από τις αντιθέσεις, θριαμβεύει μια αύρα χαλαρή και cool, μια ατμόσφαιρα φιλική και οικεία. Ευφάνταστο menu, με δροσερές, φρέσκες σαλάτες, και πολλά άλλα λαχταριστά και πεντανόστιμα στη λίστα του. Αλλά το πιο δυνατό του σημείο, είναι οι μοναδικές live βραδιές του, με ορισμένους από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, τα οποία θα “ξαναζωντανέψουν” σύντομα. Αφού έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές από τον Παναγιώτη Νιάρχο και πλέον απομένουν μόνο οι τελικές ανακοινώσεις.

Το Palata Music Hall Restaurant ανανεώνεται και επανεφευρίσκει τον εαυτό του μονίμως. Έτσι, κάθε φορά που θα το επισκεφθείς, πιθανώς να ερωτευτείς μια νέα του πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι όλοι εμείς οι fans του περιμένουμε εναγωνίως τι μας επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα.

Τέλος, επειδή τηρεί απόλυτα τους υγειονομικούς κανονισμούς, καλό είναι για την δικιά σας ασφάλεια να γίνονται κρατήσεις
ΤΗΛ. 6937010784

Facebook

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Νιάρχος, άτομα που χαμογελούν
Παναγιώτης Νιάχος- Βασιλική Νταντά
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.