Κώστας Πηλαδάκης: Είναι πρόθυμος να πει το «οκέι», να γυρίσει η ομάδα της ΑΕΛ στο AEL FC Arena! Αρκεί αυτά που θα συμφωνήσουν, να γίνουν πράξη και όχι να μείνουν στα λόγια

Το ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, μπορεί να θυμίζει στους παλιότερους φιλάθλους της ΑΕΛ μεγάλες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, όμως για τους νεότερους ένα γήπεδο στο οποίο θα ήθελαν να αγωνίζεται η ομάδα είναι το AEL FC ARENA.

Γήπεδο που χρησιμοποιούσε φέτος ως έδρα ο Ηρακλής Λάρισας και ένιωσαν περίεργα κάπως οι φίλοι της, όταν η ΑΕΛ έπαιξε ουσιαστικά ως φιλοξενούμενη μέσα στο «παλατάκι» για το πρωτάθλημα της Super League 2.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες, έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στον πρώην πρόεδρο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος αν δει πως υπάρχει η σοβαρότατα, το πιο βασικό στοιχείο, κατά πάσα πιθανότητα, θα το ανάψει το πράσινο φως.

Φυσικά υπάρχει ακόμα δρόμος κι οι διοικούντες στους «βυσσινί» επιδιώκουν να βρούνε συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια επιφανείς ανθρώπους της πόλης και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Πάντως, ο κόσμος περιμένει με αγωνία να υπάρξει θετική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε η ΑΕΛ σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών να δώσει τη μάχη της επιστροφής στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται και το λένε ακόμη και οι αντίπαλοί της…

Τρία θα είναι τα νέα πρόσωπα της ΑΕΛ με τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν και αναφερόμαστε στους Στάμου, Παρασκευά και Ρούση, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: Ελευθερία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.