Κορυφαίοι της νύχτας στον Άδωνι…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης

Το επεισόδιο με την “μυστική” και “ανεπίσημη” συνάντηση κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους και εκπροσώπων της νυχτερινής διασκέδασης, πριν κάποιες μέρες, και το πως αντέδρασε το κράτος στα αιτήματα τους, θα φανεί αν θα παιχτεί ή θα μπει στο συρτάρι. Όταν σήμερα ο ασταμάτητος και τρομερός Κορονοϊός δείχνει πάλι τις προθέσεις του, περισσότερο επιθετικά από ποτέ.

Έμαθε το Tsipas Blog, το πολύ προχωρημένο και με το μικρόβιο να βγάλει την αποκλειστικότητα. Κορυφαίος επιχειρηματίας στον κόσμο της αθηναικής νύχτας, συνοδευόμενος από δύο τραγουδιστές πρώτης γραμμής, βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη, για τι άλλο; Για το πρόβλημα με τους κλειστούς νυχτερινούς ναούς και τα έξοδά τους που “τρέχουν”. Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει ότι καταλαβαίνει τα “χοντρά ζόρια” που έχουν προκύψει με τον κλάδο, αλλά από τις απόρρητες πηγές μου δεν είμαι σε θέση να ξέρω… αν τους υποσχέθηκε κάτι πιο συγκεκριμένο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ότι κρατάει τις παρακλήσεις τους στο «τραπέζι», άλλα δεν εξαρτάται από αυτόν, από κανέναν δηλαδή. Καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των καθημερινών κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Διαβάστε ακόμα: Μέχρι τις 2 οι “αδειούχοι” μόνο ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.