Κορονοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει το κλείσιμο των μαγαζιών

Κορονοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων και των καφετεριών

Το ενδεχόμενο να κλείσουν για 15-20 μέρες τα νυχτερινά κέντρα (μπουζούκια-κλαμπ-bar) και οι επιχειρήσεις καφέ, μετά τις 7 το απόγευμα, εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του tsipasblog.gr. Αυτή την ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολύ έντονες σκέψεις για να προχωρήσει το συγκεκριμένο μέτρο, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν νοσήσει από τον covid – 19 στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στους 99.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους περιφερειάρχες της χώρας στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε να ακυρωθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου σε όλες τις περιφέρειες και προς τιμήν της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.