Κορονοϊός-Έβρος: Πλήγμα και στην νύχτα- “Λουκέτο” ο Καρράς- Άλλα 3 Σάββατα οι Σφακινάκης-Γονίδης

Βασίλης Καρράς- Σταμάτης Γονίδης - Νότης Σφακιανάκης

Βλέπεις ανθρώπους γύρω σου να κυκλοφορούν με μάσκες, ενώ οι επιστήμονες λένε ότι ο κίνδυνος μόλυνσης δεν βρίσκεται στο δρόμο. Λειτουργεί το άγνωστο. Δεν ξέρει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει, τι κακό είναι ικανός να προκαλέσει ο κορονοϊός. Και, βέβαια, παίζει η καχυποψία του κόσμου, αν κάποιοι, οι αιώνιοι σκοτεινοί, αμόλυσαν σκόπιμα τούτο το θανατικό, είτε για να κάνουν πειράματα, είτε για να προωθήσουν τα ανομολόγητα σχέδια τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κορονοϊός “χτύπησε” για τα καλά τις πόρτες και των Ελλήνων. Μέχρι στιγμής, η καταγραφή δείχνει 31 κρούσματα, αλλά και πολύ μεγάλο “μούδιασμα” στην καθημερινή επαγγελματική ενασχόληση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη συνάφεια αυτή εντάσσεται σαφώς και η νυχτερινή διασκέδαση. Είχε τα προβλήματά της, με την “αφραγκία” του κόσμου και σε αρκετές περιπτώσεις, τις απαιτήσεις εκτός τόπου και χρόνου των αστέρων της πίστας, έχει κι αυτό τώρα. Η ιστορία αυτή πονοκεφαλιάζει πολύ έντονα όλους-μηδενός εξαιρουμένου- τους επιχειρηματίες του χώρου. Που αυτή τη στιγμή είναι “όμηροι” ενός “εχθρού”, του νέου κορωνοϊού. Ότι θα έφτανε κάποια στιγμή και στην Ελλάδα, ήταν κάτι τόσο βέβαιo, όσο και το ότι ο ήλιος θα συνεχίσει να βγαίνει από την ανατολή.

Και όμως υπάρχει και δεύτερος “εχθρός”. Ο Ερντογάν και το «φριχτό παιχνίδι» του, με τους πρόσφυγες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Και εκεί είναι στραμμένη η προσοχή των Ελλήνων.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, η “Ιερά Οδός” (Καρράς-Πλούταρχος-Κοκκίνου) κατέβασε ρολά για την φετινή σεζόν, ενώ ο Βοτανικός (Σφακινάκης-Γονίδης) στις τρεις εναπομείναντες βδομάδες, θα ανοίγει μόνο τα Σάββατα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.