Κοροναϊός – Επιβεβαίωση Tsipasblog.gr: Λουκέτο και στις καφετέριες- 190 τα κρούσματα

Κοροναϊός - Επιβεβαίωση Tsipasblog.gr: Λουκέτο και στις καφετέριες- 190 τα κρούσματα

Όπως είχε παραγγελθεί από το tsipasblog.gr, η κυβέρνηση έλαβε πιο αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου. Κλείνοντας χθες τα νυχτερινά κέντρα και σήμερα τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα εμπορικά κέντρα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, ήρθα λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, 13.03.2020. Πιο νωρίς απ’ ότι αναμενόταν, καθώς μετά το “λουκέτο” των σχολείων και των πανεπιστημίων, παρατηρήθηκε πως ο κόσμος συνωστιζόταν σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, χωρίς να δείχνει ανησυχία και γι αυτό σήμανε συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επίσης κλείνουν: Σαλέ χιονοδρομικών κέντρων, αθλητικές εγκαταστάσεις, μουσεία, οίκοι ανοχής, κομμωτήρια, κέντρα περιποίησης νυχιών, πρακτορεία ΟΠΑΠ, και θεματικά πάρκα εκτός από τα ζωολογικά πάρκα.

Αντίθετα, παραμένουν ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, όλη η εφοδιαστική αλυσίδα, το λιανεμπόριο και ιδιαίτερα ο,τι αφορά τα τρόφιμα, του φούρνους, τα ζαχαροπλαστεία χωρίς τραπεζοκαθίσματα, τα φαρμακεία, οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.

Κορονοϊός: 190 τα κρούσματα στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας, στα 190 έφτασαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 36 από τα οποία είναι υπό διερεύνηση. 11 κρούσματα δεν έχουν σύνδεση, εννέα εκ των οποίων βρίσκονται στο νομό Αττικής. 5 νοσούν σοβαρά και είναι διασωληνωμένοι. Μέχρι σήμερα ολοκληρώθηκαν 2.700 έλεγχοι. 47 ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.