Κόρη Γιάννη Σκαφτούρου : «Όλα είναι αλήθεια- Είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε- Μην μας ενοχλείτε»

Σε έναν πόλεμο, σε μια μάχη, υπάρχουν και οι παράπλευρές απώλειες. Ένα το κρατούμενο. Επίσης, δεν είχε σχέση με τον στόχο, για αυτό και λέγεται παράπλευρη. Δυο τα κρατούμενα. Το τρίτο, ότι οι παράπλευρες απώλειες μπορεί να οδηγήσουν στο μοιραίο, γιατί είναι μια απρόβλεπτη κατάσταση που εξελίσσεται.

Να σημειώσουμε και τούτο: Πέραν την Γιάννη Σκαφτούρου, από την γκανγκστερική επίθεση, που είναι πρωτοφανής, που έγινε Κυριακή του Πάσχα, μέρα μεσημέρι, μέσα στην άυλη του εξοχικού του, μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων. Που σόκαρε την κοινωνία της νύχτας και όχι μόνο, τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην ενοχλούν την οικογένειά της αυτές τις τραγικές στιγμές.

«Είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε. Όλα είναι αλήθεια. Μην μας ενοχλείτε. Ευχαριστούμε» λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.